• Door de huidige ontwikkelingen mbt het corona virus is het bestuur van SV Advendo genoodzaakt de volgende maatregelen te moeten nemen:

   

  Sluiting kleedkamers

  Per direct en tot nader order kan er geen gebruik meer gemaakt van onze kleedkamers. Dit besluit betekent automatisch dat wij en onze tegenstanders in sportkleding naar het sportcomplex komen en we na het sporten thuis douchen/verkleden.

  Registratie bezoek kantine

  Vanaf 11 augustus 2020 moeten ook wij de aanwezigheid van onze gasten in de kantine registreren. Ten behoeve van een eventueel noodzakelijk bron- en contactonderzoek door de GGD registreren wij graag jouw contactgegevens waaronder naam en telefoonnummer. Gasten registreren zich op vrijwillige basis. Graag bij ieder bezoek een nieuwe registratie zodat datum en tijd geregistreerd worden. Gegevens worden maximaal 14 dagen na registratie bewaard. Meer informatie omtrent de registratie vind je in onze kantine.

   

  Wij zijn er ons bewust van dat deze extra maatregelen als vervelend wordt ervaren, maar wij doen een dringend beroep op jullie om je aan deze maatregelen te houden. Zowel voor je eigen gezondheid als die van anderen.